Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.

Ethereum (ETH) – Kurssi, Ennuste ja Kehitys

Ethereum (ETH) on yksi suurimmista ja suosituimmista kryptovaluutoista

Ilmainen hakemus

Et sitoudu mihinkään

Kotimainen ja puolueeton

Turvallinen ja nopea, lainapäätös minuuteissa

Osta ja myy kryptovaluuttaa

Tässä artikkelissa olemme koonneet markkinoiden parhaat, suosituimmat ja luotettavimmat kryptovaluuttakauppapaikat. Listaamme alustat, jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille sijoittajille. Tähtiluokitus heijastaa kokonaisarviotamme kustakin palvelusta. Huomioithan, että lista saattaa sisältää affiliate-linkkejä, ja Cryptokolikot voi saada korvausta, jos käytät näitä linkkejä pörssien sivustoille vieraillaksesi.

Esittelemme seuraavat pörssit:

Kryptovaluuttojen ostaminen ja myyminen: huomioitavaa

Ei ole olemassa yhtä ratkaisua kaikille; jokainen sijoittaja on yksilöllinen. Suomalaiset arvostavat luotettavuutta ja suomenkielistä tukea, kun taas kansainväliset päiväkauppiaat saattavat painottaa likviditeettiä futuurimarkkinoilla. Valinta riippuu sijoittajan henkilökohtaisista tarpeista.
Kotimaiset toimijat ovat hyvä lähtökohta aloittelijalle, tarjoten suomenkielistä käyttöliittymää ja asiakastukea. Kryptoterminologia voi olla haastavaa, ja varsinkin aloittaessa tarvitset neuvoja. Kokemuksen kasvaessa voit laajentaa sijoituksiasi globaaleihin pörsseihin, joista löydät laajemman valikoiman ja matalammat kulut. Huomioi, että suurten pörssien asiakaspalvelu eroaa merkittävästi pienempien palveluntarjoajien tuesta.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Vertaa kulutusluotot Etuan kautta

Etuan luotettava ja kotimainen lainavertailu auttaa sinua vertailemaan kulutusluotot ja voit helposti valita parhaan vaihtoehdon sinulle tehdyistä lainatarjouksista.

Voit vertailla kulutusluottoja Etuan kautta, jos olet vähintään 18-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja ansaitset kuukaudessa vähintään 850 euroa ennen veroja. Sinun tulee myös olla hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Lainahakemuksen täyttäminen Etuan sivuilla vie vain hetken ja jo muutamassa minuutissa voit saada vertailtavaksi yli kymmenen lainatarjousta eri lainantarjoajilta, sillä Etualla on laaja kumppaniverkosto. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja sen täyttäminen on täysin ilmaista.

Kulutusluoton saat tilillesi yleensä viimeistään seuraavana pankkipäivänä, kun olet toimittanut tarvittavat liitteet ja hyväksynyt sinulle tehdyn lainatarjouksen.

Vertaa kulutusluotot Etuan avulla jo tänään ja löydä paras lainatarjous!

Löydä edullinen kulutusluotto vertailusta

Hakemuksen täyttäminen vie vain 2-3 minuuttia. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa ja
saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi muutamassa minuutissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on KuCoin?

KuCoin on kansainvälinen kryptovaluuttapörssi, joka tarjoaa alustan kryptovaluuttojen ostamiseen, myymiseen ja säilyttämiseen.

Kuinka luon tilin KuCoinissa?

Luo tili siirtymällä KuCoinin verkkosivustolle, klikkaamalla “Rekisteröidy” ja seuraamalla rekisteröintiprosessia, joka sisältää sähköpostin vahvistamisen ja henkilöllisyyden todentamisen.

Mitkä ovat KuCoinin vahvistustasot?

KuCoinilla on useita vahvistustasoja (Unverified, Verified ja Verified Plus), jotka määrittävät käytettävissä olevat rajat ja ominaisuudet.

Kuinka teen talletuksen KuCoin-tililleni?

Voit tehdä talletuksen siirtymällä KuCoin-tilillesi, valitsemalla “Talletus” ja seuraamalla annettuja ohjeita. Voit tallettaa fiat-valuuttaa pankkisiirrolla tai kryptovaluuttoja suoraan lompakostasi.

Kuinka voin nostaa varoja KuCoin-tililtäni?

Voit nostaa varoja siirtymällä tilillesi, valitsemalla “Nosto” ja seuraamalla annettuja ohjeita. Huomaa, että KuCoin ei tue suoria fiat-nostoja pankkitilille; sinun on ensin vaihdettava kryptovaluutat toisella alustalla fiat-valuutaksi.

Mitä kaupankäyntityyppejä KuCoin tarjoaa?

KuCoin tarjoaa useita kaupankäyntityyppejä, kuten markkinatilauksia, rajahintatilauksia, stop-loss-tilauksia ja futuureja.

Mikä on KuCoin Pro?

KuCoin Pro on edistyksellinen kaupankäyntialusta, joka tarjoaa ammattimaisia kaupankäyntiominaisuuksia, kuten monimutkaisia tilaustyyppejä ja reaaliaikaisen markkinatiedon.

Onko KuCoinilla mobiilisovellusta?

Kyllä, KuCoinilla on mobiilisovellukset sekä iOS- että Android-laitteille, jotka mahdollistavat kaupankäynnin liikkeellä ollessasi.

Kuinka turvallinen KuCoin on?

KuCoin käyttää edistyneitä turvallisuustoimenpiteitä, kuten kaksivaiheista tunnistautumista (2FA) ja kylmäsäilytystä suojatakseen käyttäjiensä varoja ja tietoja.

Mitä kaupankäyntikuluja KuCoin perii?

KuCoin perii kaupankäyntikuluja, jotka ovat yleensä 0,1 % tapahtuman arvosta. Talletukset ovat ilmaisia, mutta nostokuluja peritään kryptovaluutasta riippuen.

Kuinka asetan hintahälytyksiä?

Voit asettaa hintahälytyksiä KuCoinin sovelluksessa tai verkkosivustolla siirtymällä omaisuuserän sivulle ja aktivoimalla hälytyksen.

Voinko käydä kauppaa vivutetuilla tuotteilla KuCoinissa?

Kyllä, KuCoin tarjoaa vivutettua kaupankäyntiä, kuten marginaalikauppaa ja futuureja.

Kuinka siirrän kryptovaluuttoja toiseen lompakkoon?

Siirrä kryptovaluuttoja toiseen lompakkoon valitsemalla “Nosto” KuCoin-tililläsi ja antamalla vastaanottajan lompakko-osoitteen.

Kuinka asetan kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA)?

Voit asettaa 2FA:n tilisi asetuksista seuraamalla annettuja ohjeita ja käyttämällä autentikointisovellusta tai turva-avainta.

Mikä on KuCoin P2P?

KuCoin P2P (Peer-to-Peer) on palvelu, joka mahdollistaa kryptovaluuttojen ostamisen ja myymisen suoraan muiden käyttäjien kanssa ilman välittäjää. Tämä palvelu tarjoaa nollatransaktiokulut ja nopeat selvitykset.

Miten saan yhteyden KuCoinin asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä KuCoinin asiakaspalveluun heidän verkkosivustonsa kautta tai lähettämällä sähköpostia heidän tukitiimilleen. KuCoin tarjoaa 24/7 asiakastukea.

Scroll to Top