Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.

Kraken (2024) – Esittely, kokemuksia, arvostelu ja kulut

Kraken on yksi maailman vanhimmista kryptovaluuttapörsseistä, joka on perustettu jo vuonna 2011. 

Perustettu vuonna 2013

Tukee SEPA-siirtoja

Korkea turvallisuustaso

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Kraken – Luotettava ja turvallinen kryptovaluuttapörssi

Kraken on yksi maailman vanhimmista kryptovaluuttapörsseistä, joka on perustettu jo vuonna 2011. Sen tarjoama palvelu on saanut tunnustusta erityisesti turvallisuudestaan ja luotettavuudestaan, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kryptosijoittajille. Krakenin käyttökokemus on viime vuosina kehittynyt huomattavasti, ja sen käyttöliittymä on nyt yhtä käyttäjäystävällinen kuin alan suurimpien toimijoiden.

Aloita sijoittaminen Krakenilla.

Aloita sijoittaminen KrakenillaKraken-tilin käyttäminen alkaa rahansiirrolla. Voit tallettaa rahaa tilillesi tilisiirrolla, luottokortilla tai kryptovaluutalla. SEPA-siirrot ovat ilmaisia ja yleensä tililläsi samana päivänä, kun taas kansainväliset pankkisiirrot voivat kestää muutaman pankkipäivän. Korttimaksut ovat välittömiä, mutta niihin sisältyy 3,75 % palvelumaksu. Kraken-asiakkuuden jatkuessa voit siirtää rahaa tilillesi ilman lisäkuluja kryptovaluutoilla. Pienin mahdollinen talletus Krakenin tilille on 10 euroa.

Säilytä kryptovaluuttojasi turvallisesti

Säilytä kryptovaluuttojasi Kun ostat kryptovaluuttoja, Kraken luo sinulle automaattisesti oman lompakon. Tämä lompakko soveltuu hyvin pienimuotoiseen säilytykseen ja mahdollistaa kryptovaluuttojen lähettämisen ja vastaanottamisen helposti. Suurempaa kaupankäyntiä varten Kraken tarjoaa korkean turvallisuustason säilytyspalveluita, mukaan lukien kylmäsäilytys, joka pitää suurimman osan varoista offline-tilassa. Näiden palvelujen käyttö sisältyy Krakenin palvelumaksuihin.

Lähetä ja vastaanota kryptovaluuttoja helposti

Krakenin lompakossa on ”lähetä”-sivu, jonka kautta voit lähettää kryptovaluuttoja toisten Krakenin käyttäjien lompakoihin sähköpostiosoitteen avulla. Jos vastaanottajan lompakko sijaitsee toisessa palvelussa, käytetään kryptovaluutta-osoitetta. Kryptovaluutat saapuvat vastaanottajan tilille yleensä alle tunnissa. Kryptovaluuttojen vastaanottamiseen voi luoda osoitteita oman lompakon kautta, ja osoitteita voi luoda niin monta kuin haluaa.

Luotettava ja turvallinen

Aloita turvallisesti tästä:

Usein kysyttyä

Mikä on Kraken?

Kraken on kryptovaluuttapörssi, jossa käyttäjät voivat käydä kauppaa erilaisilla digitaalisilla omaisuuserillä, kuten Bitcoinilla ja Ethereumilla.

Kuinka luon tilin Krakenissa?

Luo tili siirtymällä Krakenin verkkosivustolle, klikkaamalla “Luo tili” ja seuraamalla rekisteröintiprosessia, joka sisältää sähköpostin ja henkilöllisyyden vahvistamisen.

Mitkä ovat Krakenin vahvistustasot?

Krakenilla on useita vahvistustasoja (Starter, Intermediate ja Pro), jotka määrittävät käytettävissä olevat rajat ja ominaisuudet.

Miten teen talletuksen Kraken-tililleni?

Voit tehdä talletuksen siirtymällä Kraken-tilillesi, valitsemalla “Talletus” ja seuraamalla annettuja ohjeita. Voit tallettaa fiat-valuuttaa pankkisiirrolla tai kryptovaluuttoja suoraan lompakostasi.

Kuinka voin nostaa varoja Kraken-tililtäni?

Voit nostaa varoja siirtymällä tilillesi, valitsemalla “Nosto” ja seuraamalla annettuja ohjeita. Voit nostaa fiat-valuuttaa pankkisiirrolla tai kryptovaluuttoja suoraan kryptolompakkoosi.

Mitä kaupankäyntityyppejä Kraken tarjoaa?

Kraken tarjoaa useita kaupankäyntityyppejä, kuten markkinatilauksia, rajahintatilauksia ja stop-loss-tilauksia.

Mikä on Kraken Pro?

Kraken Pro on edistyksellinen kaupankäyntialusta, joka tarjoaa ammattimaisia kaupankäyntiominaisuuksia, kuten monimutkaisia tilaustyyppejä ja reaaliaikaisen markkinatiedon.

Onko Krakenilla mobiilisovellusta?

Kyllä, Krakenilla on mobiilisovellukset sekä iOS- että Android-laitteille, jotka mahdollistavat kaupankäynnin liikkeellä ollessasi.

Kuinka turvallinen Kraken on?

Kraken käyttää edistyneitä turvallisuustoimenpiteitä, kuten kaksivaiheista tunnistautumista (2FA), kylmäsäilytystä ja muita turvamekanismeja suojatakseen käyttäjiensä varoja ja tietoja.

Mitä kaupankäyntikuluja Kraken perii?

Kraken perii kaupankäyntikuluja, jotka vaihtelevat volyymin ja tilauksen tyypin mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät Krakenin verkkosivuilta.

Kuinka voin asettaa hintahälytyksiä?

Voit asettaa hintahälytyksiä Krakenin sovelluksessa siirtymällä omaisuuserän sivulle ja aktivoimalla hälytyksen.

Voinko käydä kauppaa vivutetuilla tuotteilla Krakenissa?

Kyllä, Kraken tarjoaa vivutettua kaupankäyntiä, kuten marginaalikauppaa ja futuureja.

Miten siirrän kryptovaluuttoja toiseen lompakkoon?

Siirrä kryptovaluuttoja toiseen lompakkoon valitsemalla “Nosto” Kraken-tililläsi ja antamalla vastaanottajan lompakko-osoitteen.

Kuinka asetan kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA)?

Voit asettaa 2FA:n tilisi asetuksista seuraamalla annettuja ohjeita ja käyttämällä autentikointisovellusta tai turva-avainta.

Miten pääsen käsiksi Kraken Classiciin?

Voit käyttää Kraken Classicia siirtymällä Krakenin verkkosivustolle ja käyttämällä sovelluksen vaihtajaa oikeassa yläkulmassa.

Mitä teen, jos unohdan salasanani?

Jos unohdat salasanasi, voit palauttaa sen klikkaamalla “Unohtuiko salasana?” kirjautumissivulla ja seuraamalla annettuja ohjeita.

Osta kryptovaluuttoja vaivattomasti ja turvallisesti

Kraken tarjoaa käyttäjäystävällisen ja turvallisen alustan kryptovaluuttojen ostamiseen, myymiseen ja säilyttämiseen. Aloita sijoittaminen luotettavassa ympäristössä ja hyödynnä monipuoliset palvelumme jo tänään.

Scroll to Top