Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.

Coinbase (2024) – Esittely, kokemuksia ja arvostelu

Coinbase on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista kryptovaluuttapörsseistä

Hyvä pörssi aloittelijoille​

Vakiintunut ja luotettava yritys​

Turvallinen bitcoinien säilytys holvissaan​

Helppo aloittaa​

Coinbase – Kryptovaluuttapörssin Esittely ja Arvostelu

Coinbase on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista kryptovaluuttapörsseistä, tarjoten käyttäjille helpon pääsyn kryptovaluuttojen ostoon, myyntiin ja säilytykseen. Vuonna 2012 perustettu Coinbase tunnetaan sen käyttäjäystävällisyydestä ja korkeasta turvallisuustasosta, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon erityisesti kryptovaluuttoihin tutustuville.

Aloita sijoittaminen Coinbase-palvelussa

Coinbase-tilin avaaminen on nopeaa ja vaivatonta. Aluksi annat sähköpostiosoitteesi ja täytät tarvittavat tiedot rekisteröintisivustolla, kuten käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tämän jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi, jonka avulla voit vahvistaa tilisi yhdellä klikkauksella.

Varmista turvallisuutesi tunnistautumalla

Henkilöllisyyden todentaminen on tärkeä turvallisuustoimenpide, ja se vaaditaan kaikilta kryptovaluutan kaupankäyntialustoilta. Tunnistautuminen Coinbase-palvelussa tapahtuu skannaamalla tai lähettämällä kuva henkilöllisyystodistuksesta sekä ottamalla virallinen selfie.

Valmistaudu aloittamaan kaupankäynti

Kun tunnistautuminen ja vahvistukset ovat suoritettu, olet valmis aloittamaan kaupankäynnin. Coinbase-palvelun nopean tilin avaamisen ansiosta voit tehdä kauppaa vain muutamissa minuuteissa siitä, kun olet siirtynyt sivustolle. kryptovaluuttojen jännittävään maailmaan.

Coinbase: Luotettava kryptopörssi

Tutustu Coinbaseen ja rekisteröidy:

Löydä paras kauppa paikka vertailusta

Vertailustamme löydät kattavat tiedot eri välittäjistä, mikä helpottaa sinua valitsemaan itsellesi sopivimman kaupankäyntialustan. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Coinbase?

Coinbase on yksi maailman suurimmista ja suosituimmista kryptovaluuttapörsseistä, joka tarjoaa alustan kryptovaluuttojen ostamiseen, myymiseen ja säilyttämiseen.

Kuinka luon tilin Coinbaseen?

Luo tili siirtymällä Coinbasen verkkosivustolle, klikkaamalla “Rekisteröidy” ja seuraamalla rekisteröintiprosessia, joka sisältää henkilöllisyyden vahvistamisen.

Mitkä ovat Coinbasen vahvistustasot?

Coinbase tarjoaa useita vahvistustasoja, jotka määrittävät käytettävissä olevat rajat ja ominaisuudet. Tasot sisältävät perus-, keskitason ja täyden vahvistuksen.

Kuinka teen talletuksen Coinbase-tililleni?

Voit tehdä talletuksen siirtymällä Coinbase-tilillesi, valitsemalla “Talletus” ja seuraamalla annettuja ohjeita. Voit tallettaa fiat-valuuttaa pankkisiirrolla tai kryptovaluuttoja suoraan lompakostasi.

Kuinka voin nostaa varoja Coinbase-tililtäni?

Voit nostaa varoja siirtymällä tilillesi, valitsemalla “Nosto” ja seuraamalla annettuja ohjeita. Nostokulut riippuvat käytetystä kryptovaluutasta ja nostomenetelmästä.

Mitä kaupankäyntityyppejä Coinbase tarjoaa?

Coinbase tarjoaa useita kaupankäyntityyppejä, kuten markkinatilauksia, rajahintatilauksia ja stop-loss-tilauksia.

Onko Coinbase mobiilisovellusta?

Kyllä, Coinbase tarjoaa mobiilisovellukset sekä iOS- että Android-laitteille, jotka mahdollistavat kaupankäynnin liikkeellä ollessasi.

Kuinka turvallinen Coinbase on?

Coinbase käyttää edistyneitä turvallisuustoimenpiteitä, kuten kaksivaiheista tunnistautumista (2FA), kylmäsäilytystä ja SSL-salausta suojatakseen käyttäjiensä varoja ja tietoja​ (Benzinga)​​ (Wall Street Survivor)​.

Mitä kaupankäyntikuluja Coinbase perii?

Coinbasen kaupankäyntikulut vaihtelevat kaupankäyntivolyymista ja maksutavasta riippuen, mutta ne voivat olla korkeammat verrattuna joihinkin muihin pörsseihin​ (Benzinga)​.

Kuinka asetan hintahälytyksiä?

Voit asettaa hintahälytyksiä Coinbasen sovelluksessa tai verkkosivustolla siirtymällä omaisuuserän sivulle ja aktivoimalla hälytyksen.

Voinko käydä kauppaa vivutetuilla tuotteilla Coinbasessa?

Kyllä, Coinbase Pro tarjoaa mahdollisuuden käydä kauppaa vivutetuilla tuotteilla, kuten marginaalikaupalla.

Kuinka siirrän kryptovaluuttoja toiseen lompakkoon?

Siirrä kryptovaluuttoja toiseen lompakkoon valitsemalla “Nosto” Coinbase-tililläsi ja antamalla vastaanottajan lompakko-osoitteen.

Kuinka asetan kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA)?

Voit asettaa 2FA:n tilisi asetuksista seuraamalla annettuja ohjeita ja käyttämällä autentikointisovellusta tai turva-avainta​ (coin bureau)​.

Mikä on Coinbase Wallet?

Coinbase Wallet on erillinen sovellus, jossa voit säilyttää kryptovaluuttojasi omassa henkilökohtaisessa lompakossasi ja käyttää niitä DeFi-palveluissa ja NFT-kaupankäynnissä​ (Coinbase)​​ (Wall Street Survivor)​.

Miten saan yhteyden Coinbasen asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä Coinbasen asiakaspalveluun heidän verkkosivustonsa kautta tai lähettämällä sähköpostia heidän tukitiimilleen. Coinbase tarjoaa useita kanavia asiakastukeen, mutta vastausajat voivat vaihdella​.

Mitkä kryptovaluutat ovat saatavilla Coinbasessa?

Coinbase tarjoaa kaupankäyntiä yli 240 eri kryptovaluutalla, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Litecoin, ja monet muut​ (Wall Street Survivor)​.

Scroll to Top